voor meer INFO ga naar

Contact

Top: Solid Cedar
Back & sides: Sapele
Fingerboard: Wenge
Neck: Mahohany Samanguila
Finish: Gloss
Country: Spain
Stringmaterial: Nylon

voor meer INFO ga naar

Contact

De Alhambra 1C is een instapmodel nylon gitaar. Veel betaalbare nylonsnarige gitaren worden vandaag de dag in het Verre Oosten gemaakt. De 1C word daarentegen nog steeds in Spanje gemaakt. Het bovenblad van massief ceder geeft de gitaar een warme klank. Naast het massieve bovenblad van ceder heeft de 1C een zij- en achterblad van mahonie. Deze houtsoort heeft tevens een mooie donkere kleur.

Alhambra Gitaren Opgericht in 1965, met 50 jaar ervaring in de bouw van de beste handgemaakte klassieke, flamenco- en staalsnarige gitaren ter wereld. Het heeft meer dan 14.000 vierkante meter die wordt gebruikt voor het creëren van unieke stukken met behulp van een perfecte combinatie tussen de traditie van handgemaakt werk en de modernste houtbewerkingstechnieken.

Uitverkocht

ALHAMBRA 3C - 804

Uitverkocht

ALHAMBRA 3C - 804

voor meer INFO ga naar

Contact

Deze 3C uit de reeks "Student" instrumenten van Alhambra is met de hand gemaakt met veel aandacht voor zelfs het kleinste details. Een robuust instrument, veelzijdig en met een prachtige sound. Een perfecte plek om je carrière als professionele klassieke gitarist te beginnen. Heeft een gelamineerde klankkast in combinatie met een mooi stevig Ceder bovenblad. Inclusief gigbag.

 

Specifications:

Body Shape:ClassicalFinish:NaturalBody Material:RosewoodTop Material:Solid CedarLeftyNoBody Details:multi-ply body bindings and intricate rosetteNeck Material:MahoganyNeck Profile:ClassicalFingerboard Material:RosewoodFingerboard Radius:FlatNeck Details:Rosewood headstock overlayNutwidth:52 mm - 2 1/16"Scale Length:650 mm - 25 9/16"String spacing:59 mm - 2 5/16"Bridge:RosewoodTuners:3-on-a-plate w/ whitebuttonsPickupNoneCondition:NewCosmetic Condition:NoneModifications/
Repairs:NoneTech Notes:NoneTravels in:GigbagAccessories:None